Palautteita

Palvelu oli hyvää, ripeää ja asiantuntevaa. Yhteydenotot sujui todella vaivattomasti. Erityisesti tykkäsin aivojumpasta tekemisen ohella. Hyviä ajatuksia herättäviä keskusteluja, joka on tärkeä osa koko prosessia. 

Sain enemmän kuin osasin odottaa. Ei siis pelkkää "kliinistä" järjestelyä vaan lämmintä ja jämäkkää ohjausta, jolla pääsee eteenpäin teeman ympärillä. Kiitos!

_______________________

"Hei, olen seitsenkymppinen maallemuuttaja-leski. Ennen 70-vuotispäivääni halusin järjestystä talouteeni, jossa on sekaisin äitini jäämistöä, Helsingin kotini irtaimistoa, ulkomaan asemapaikkojen ja entisen mökin muistoesineitä jne. Onneksi sain Heidin apuun ja kaapeista ja varastoista lähti tavaraa roskalavalle ja kirpputorille ja jäljelle jäävät löysivät tarkoituksenmukaiset paikkansa.

Suosittelen turvautumista ammattijärjestäjän apuun erityisesti silloin, kun tuntuu, että tavarat vain pyörivät tiellä, mutta tilanteen selvittäminen ei tunnesyistäkään tahdo lähteä käyntiin."

Kaija, Eläkeläinen

______________________

Kai se on jotain johdatusta, että elämä tuo eteen juuri oikeat ihmiset oikeaan aikaan.

"Kotini on nyt kunnossa. Alusta oli aloitettava: pois, kirpputorille tai mulle. Kaappeihin on nyt ilo katsoa. Nyt on tavaroilla omat paikkansa. Arjenlomatila tuo mieleen, että kotona pitää olla rauhas ja viihtyä. Ei pidä lähteä merta edemmäs kalaan!

Omat rajani vahvistuivat. Mun kotoa ei viedä - eikä tuoda ilman mun lupaa yhtään mitään. Minut on vain nähtävä!  Heidi on alalle sopiva ja fiksu nainen. Arki tuntuu nyt helpommalta. Työ maksoi vaivan, olisinko voinut nuo eurot paremmin käyttää? Totta se on, tarua ihmeellisempää!"

______________________

Tyytyväinen asiakas pariskunta kertoi, miten paljosta he nykyään säästävät palveluni käytön jälkeen.

Tyhjäsimme yhdessä heidän omakotitalon, joka oli jäänyt tyhjilleen elämäntilanteen muuttumisen myötä, kun muutto keskustaan palveluiden lähelle oli tullut eteen reilu kymmenen vuotta sitten.

"Sähköön meni paljon, koska talossa oli suorasähkölämmitys.
Vesilaskut.
Jätelaskut.
Vakuutukset.
Kiinteistövero.
Bensat matkakuluihin.
Puutarhanhoito kesäisin ja lumityöt talvisin.
Nyt ei tarvitse enää murehtia, että talolla käy varkaita.
Aloittaessamme tyhjäystä ajattelimme, että ikinä se ei tule olemaan myyntikunnossa. Johon Heidi luottavaisesti sanoi, että kyllä tulee olemaan. Ja niin siinä kävi. Talo saatiin myyntikuntoon ja samalla teimme itse luopumisprosessia. Olihan tämä ollut meidän koti. Hyvin lyhyen myyntiajan jälkeen talo saatiin myytyä. Ilman Heidiä ei olisi onnistunut."

___________________________

"Kodissamme tavaramäärät ovat aina olleet maltilliset, mutta lasten lelujen osalta ongelmana oli lelujen säilytys useassa paikassa. Heidin kanssa järjestimme lelut yhteen paikkaan ja luovuimme samalla turhasta. Luopumista helpotti Heidin neuvot erilaisten kategorioiden läpikäynnissä. Olo helpotti, kun saatiin leluille ja peleille oma tila. Säilytyslaatikoitakin jäi useita tyhjäksi, eikä uusia säilytyskalusteita tarvinnut hankkia. Perheen karsimisinto jatkui vielä Heidin lähdön jälkeenkin."

______________________

"Tää lastenhuone ei oo syksyn jälkeen näyttäny tältä!" 

- totesi perheen Isä Tammikuussa. Takana tilanne jossa elämäntilanne oli muuttunut ja raskas arki keskeytyksineen vei voimat eikä oltu jaksettu ja ehditty hoitaa kaikkea.

____________________________

"Viikonloppuna päätin että nyt tämä kaaos saa riittää, seuraavana päivänä oli tulossa kutsut ja keittiö oli saatava järjestykseen. Itse en tienny mistä aloittaa vaan pää löi tyhjää ja kun katsoin keittiön tasoja jotka pursusi tavaraa ahdistuin vaan enemmän.

Vaikka yleensä haluan selviytyä kotitöistä itse niin nyt päätin kutsua avukseni Heidin (ammattijärjestäjän). Ja johan alkoi lyyti kirjoittaa. Saimme parissa tunnissa keittiön kaappeja siivottua jotta pöydiltä mahtui tavarat sinne ja muutenkin karsittua vanhoja elintarvikkeita pois. Kaikki tasot tuli tyhjennettyä ja järjesteltyä sekä myös vähän muualtakin tuli paikat järjestykseen ja turhat tavarat heitettyä pois.

Ja tämä kaikki vaan parissa tunnissa. Helpotus oli suuri. Ilman ammattijärjestäjän apua, vieläkin miettisin mihin laittaisin tavarat tai maltanko heittää esim. "vanhoja" jauhoja pois. "

- Kahden lapsen kotiäiti -

___________________________