Kuulostaako tutulta?

 Arki on kiireistä. Sotkua ja tavarapinoja kasautuu. Kausitavarat pyörivät eteisen lattialla ja kodinhoitohuoneen pyykkikasat vyöryvät hallitsemattomina. Voimavarat ja resurssit eivät riitä tilanteen hallitsemiseen.

Kun tavaraa on liikaa suhteessa tilaan, ne haittaavat arjen sujumista. Tavaroita pyörii tasoilla ja nurkissa, kaapit on täynnä, ullakoista ja varastoista puhumattakaan. Erilaiset elämäntilanteet voivat vaikuttaa, että hallinnantunne kodin järjestykseen katoaa. 

Olipa haasteesi liika tavara tai elämäntilanteen tuoma tarve järjestellä elämääsi lisää tilaa ja aikaa, autan ratkaisukeskeisellä otteella. 

Ammattijärjestäjänä työni tärkein saavutus ei ole siisti ja minimalistinen koti. Tavoitteena on sujuvampi ja toimivampi arki, jossa sinä voit hyvin. Se tarkoittaa sitä, että sinä tiedät miten sinä arjessasi toimit. Sinä hallitset tavaroita, eikä tavarat sinua. Muutos ei näy vain kodissa vaan myös Sinussa. Minä autan sinua löytämään ratkaisut ja poistumaan mukavuusalueelta haastaen sinut muutoksen alkuun.

Oletko sinä valmis muutokseen?

Tutustu maksuttomaan minioppaaseen, joka auttaa sinut alkuun.

Jos maksuttoman minioppaan jälkeen koet, että tarvitset henkilökohtaisempaa ohjausta ja neuvontaa- älä epäröi ottaa yhteyttä.