Mitä palvelu sisältää?

 Tavaroiden ja tilojen järjestäminen ja siivoaminen: Keittiö, makuuhuone, olohuone, leikkihuone, varasto, pesutilat, autotalli, mökki tai toimisto. Karsitaan turhat ja tehdään tilaa olennaiselle. 

Muuton organisointi pienempään tai suurempaan asuntoon. 

Tukea kroonisessa epäjärjestyksessä ja neurologisissa haasteissa, jolloin järjestyksen ylläpitäminen yksin on haastavaa.

Valmentamista ajanhallinnassa, organisoinnissa ja tuottavuudessa.

Konkreettista apua papereiden, kuvien ja sähköisten tiedostojen järjestämisessä. 

Järjestystä ikääntyessä, kun menneen elämän jäsentelyyn ja tavaroiden inventaarioon tarvitaan apua.

Minä uskon, että kotia järjestämällä voi vaikuttaa hyvinvointiin ja elämänhallintaan. ♡

Kuulostaako tutulta?

 Arki on kiireistä. Sotkua ja tavarapinoja kasautuu. Kausitavarat pyörivät eteisen lattialla ja kodinhoitohuoneen pyykkikasat vyöryvät hallitsemattomina. Voimavarat ja resurssit eivät riitä tilanteen hallitsemiseen.

Kun tavaraa on liikaa suhteessa tilaan, ne haittaavat arjen sujumista. Tavaroita pyörii tasoilla ja nurkissa, kaapit on täynnä, ullakoista ja varastoista puhumattakaan. Erilaiset elämäntilanteet voivat vaikuttaa, että hallinnantunne kodin järjestykseen katoaa. 

Olipa haasteesi liika tavara tai elämäntilanteen tuoma tarve järjestellä elämääsi lisää tilaa ja aikaa, autan ratkaisukeskeisellä otteella. 

 Ammattijärjestäjäpalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen palvelu, jonka avulla saat pysyvämmän ja hallittavamman järjestyksen kotiin, varastoon, mökille tai työpaikalle.

 Palvelua tilatessa sinun ei tarvitse tietää tarkalleen, mikä toimisi sinulle parhaiten. Autan mielelläni kokoamaan palveluistani sinua eniten hyödyttävän kokonaisuuden.

Ammattijärjestäjän työn tärkein saavutus ei ole siisti ja minimalistinen koti. Tavoitteena on sujuvampi ja toimivampi arki, jossa sinä voit hyvin. Se tarkoittaa sitä, että sinä tiedät miten sinä arjessasi toimit. Sinä hallitset tavaroita, eikä tavarat sinua. Muutos ei näy vain kodissa vaan myös Sinussa. Minä autan sinua löytämään ratkaisut ja poistumaan mukavuusalueelta haastaen sinut muutoksen alkuun.

Oletko sinä valmis muutokseen?

Palvelupolku

 Yhteydenottosi jälkeen kartoitamme tilanteesi ja suunnittelemme palvelukokonaisuuden.

Käymme läpi työn ehdot ja sovimme seuraavan ajan.

Sinun ei tarvitse minun takiani siivota tai järjestellä etukäteen. On tärkeää, että näen todellisen tilanteen jotta voin auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Alkukartoituksen pohjalta luomme tavoitteet kotisi ja tilanteesi selkeyttämiseksi. Palveluaika määräytyy tavoitteiden mukaan ja saattaa vaihdella päätöksenteko nopeuden ja voimavarojen mukaan. 

Tärkeintä on aloittaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä!