Konsultointi

Olet saattanut painia toimimattoman säilytysjärjestelmän, huoneen tai työpaikalla toimiston kanssa jo pitkään. Tehnyt karsimista ja uudelleen järjestelyä, mutta mikään ei tunnu toimivan. Olet ehkä haaveillut, että remontti voisi olla ainoa  ratkaisu toimimattomaan tilaan. 

Ammattijärjestäjänä voin auttaa sinua saamaan tilastasi toimivan. Tarvittaessa etsimme yhdessä uusia säilytysjärjestelmiä tai suunnittelemme tilan toimivaksi. Ammattijärjestäjänä autan sinua selkeyttämään tilan tavoitteet ja luomaan paikan kaikelle. 

 

Myös rakentamisvaiheessa tilojen suunnittelu ulkopuolisen kanssa antaa uusia näkökulmia arjen sujumiseen. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. 

Konsultointi ei sisällä varsinaista raivaustyötä. Raivaustyön osuus laskutetaan ammattijärjestäjäpalvelun hinnaston mukaan. 

 • Konsultointi

  Konsultoinnin hinta on
  45e/h sis.alv.

 • Etäapu

  Etäapu hinta on 79e/palvelujakso sis.alv.

 • Varaa konsultointi.

  Voit laittaa viestiä myös Facebookissa tai Instagramissa.

Etäapu

Etäapu-palvelu on asiantuntijan konsultointia kodin järjestämiseen liittyen. Palvelu sisältää kolme (3) vastaussähköpostia ja etäseurannan palvelujakson aikana. 

Etäseurannalla tarkoitetaan sähköposti/messenger/puhelu tiedustelut palvelujakson aikana, miten työ on edennyt. 

Palvelun sopimisen jälkeen asiakas lähettää kuvat tilasta ja kertoo, mikä tilassa häiritsee arjen sujumista ja mihin toivoo saavansa apua palveluni kautta. 

Ensimmäinen vastaussähköposti antaa kattavat vinkit alkuun pääsemiseksi ja ratkaisuvaihtoehtoja ongelmakohtiin. Luomme tavoitteet ja sovimme palvelujakson kestosta. Asiakas toteuttaa varsinaisen järjestämistyön itse.

Toinen sähköposti kartoittaa tavoitteiden toteutumista ja antaa lisävinkkejä arjen sujumisen parantamiseksi. 

Kolmas sähköposti tulee palvelujakson päättyessä jossa kartoitetaan nykytilanne, tavoitteiden toteutuminen ja tehdään yhteenveto.

Palvelujakso laskutetaan ensimmäisen vastaussähköpostin jälkeen.