Yhteenveto

Arjenlomatila on kotiapua ja ammattijärjestäjä-palveluita tarjoava yritys, joka tuottaa yleisölle hyödyllistä tietoa kodin järjestämiseen ja henkiseen perintöön liittyen. Tietoa on saatavilla maksuttomasti blogissa ja sosiaalisessa mediassa.

Asiakkaiden henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Voit tutustua tarkemmin, mitä tietoja Arjenlomatila kerää ja mihin tarkoituksiin.

 

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Henkilön tai yrityksen tietojen rekisteröinti johtuu lakiin perustuvasta rekisteröintivelvoitteesta. 

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on yrityksen asiakkaan ja yrityksen välinen asiakassuhde, asiakkaan toimeksianto tai muu asiallinen yhteys.

Henkilörekisteri sisältää asiakkaan nimen, sähköpostiosoitteen ja postiosoitteen laskutus tarkoitukseen.

Tietoja säilytetään vain sen ajan, kun on asianmukaista eikä henkilötietoja säilytetä pidempään kuin on tarpeen.

Arjenlomatila laskuttaa Ukko.fi palveluntarjoajan kautta. Ukko.fi on saanut tietoturvasertifikaatin. Laskutustietoja ei säilytetä enempää kuin on välttämätöntä. Asiakkaalta pyydetään suostumus Ukko.fi palvelun kautta laskutukseen ennen työsuorituksen alkamista.

Manuaalinen arkisto, joka sisältää asiakkaan ja yrityksen välisen sopimuksen työnsuorittamisesta säilytetään rekisterinpitäjän lukollisessa kaapissa.

Rekistereitä ei luovuteta sivullisille.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja asiakasrekisteriin on tallennettu. Hänellä on myös oikeus vaatia tietojen korjaamista. Tarkastus- ja korjauspyynnöt osoitetaan Heidi Finnille - Arjenlomatilan kevytyrittäjälle.