Kuka perusti Arjenlomatilan?

Arjenlomatilassa sinua palvelee Heidi Finni: Koulutus taustana lähihoitaja, muistihoitaja ja ammattijärjestäjä. Olen työskennellyt kotihoidossa ja yksityisessä hoivakodissa useamman vuoden. Ikäihmisten hyvinvointi ja elämästä nauttiminen ovat pääperiaatteeni. Arjen sujuminen ja elämänhallinta tulevat sujuvasti perässä. Elämää pitäisi elää täysillä ja haaveet toteuttaa, jos se vain on mahdollista. Kotona olen vaimo ja kahden pienen lapsen äiti, jolle oman omakotitalon järjestäminen ja lapsiperheen kaaoksen syntymekanismit ovat hyvinkin tuttuja.

Historia ja ihmisten menneisyys kiehtovat minua. Olen perustanut kollegani kanssa yhteisen sivuston Paras Perintö Facebookissa. Sinne keräämme hyödyllistä tietoa perintöasioihin liittyen. Sivustolla on oma ryhmä, jonka tarkoitus on auttaa käsittelemään tunteita ja tarinoita perintötavaran järjestämisprosessin aikana.

Olen toiminut Suomen ammattijärjestäjät ry. hallituksessa vuodesta 2016 alkaen. Olen Suomen ammattijärjestäjät ry. puheenjohtaja v.2019-2021