Kuka perusti Arjenlomatilan?

Arjenlomatilassa sinua palvelee Heidi Finni: Koulutus taustana lähihoitaja, muistihoitaja ja ammattijärjestäjä. Olen työskennellyt kotihoidossa ja yksityisessä hoivakodissa useamman vuoden. Ikäihmisten hyvinvointi ja elämästä nauttiminen ovat pääperiaatteeni. Arjen sujuminen ja elämänhallinta tulevat sujuvasti perässä. Elämää pitäisi elää täysillä ja haaveet toteuttaa, jos se vain on mahdollista. Kotona olen vaimo ja kahden pienen lapsen äiti, jolle oman omakotitalon järjestäminen ja lapsiperheen kaaoksen syntymekanismit ovat hyvinkin tuttuja.

Historia ja ihmisten menneisyys kiehtovat minua. Olen perustanut kollegani kanssa yhteisen sivuston Paras Perintö Facebookissa. Sinne keräämme hyödyllistä tietoa perintöasioihin liittyen. Sivustolla on oma ryhmä, jonka tarkoitus on auttaa käsittelemään tunteita ja tarinoita perintötavaran järjestämisprosessin aikana.

Olen toiminut Suomen ammattijärjestäjät ry. hallituksessa vuodesta 2016 alkaen. Olen Suomen ammattijärjestäjät ry. puheenjohtaja v.2019-2020

 

Mikä kevytyrittäjä ja Ukko.fi?

Suomalainen avainlippumerkitty UKKO.fi-laskutuspalvelu on vuonna 2012 perustetun SLP Group osuuskunnan tarjoama verkkopalvelu.

Kevytyrittäjänä voin laskuttaa yksityishenkilönä tehdystä työstä. Asiakas maksaa laskun. Laskutussummasta pidätetään kaikki asiaankuuluvat verot, työnantajakustannukset sekä 5% palvelumaksu, joka takaa selkeän ja ajantasaisen kirjanpidon, tapaturma- ja vastuuvakuutuksen sekä kerrytän samalla eläkettä. Sitten he maksavat palkan tililleni. Olen siis käytännössä katsottuna Ukon palkansaajana "työntekijä" luotettavalle kotimaiselle toimijalle.

Näin minulta jää pois papereiden ja kuittien pyörittely ja voin keskittyä tekemään juuri sitä mitä haluan - eli auttamaan muita.