4. loka, 2021

Raivausavulla - kohti sujuvampaa arkea

Hei Sinä.

Löytyykö kodistasi vaatehuone, varasto tai huone, joka on aikojen saatossa täyttynyt tavarasta? Löytyykö kodistasi huone, josta lapset ovat lähteneet maailmalle ja huoneen käyttötarkoitus on muuttunut tavaroiden säilytyspaikaksi? Onko tavaroiden läpikäyminen yksin tyssännyt aloittamisen ja luopumisen vaikeuteen?

Koulutetun ammattijärjestäjän kanssa saat avuksi ohjaajan, jonka kanssa tavarat käydään läpi systemaattisesti ja loogisesti. Autan sinua pilkkomaan homman sopivan mittaisiin tehtäviin, jotta projekti etenee, poistuvat tavarat löytävät oman kierrätyspisteensä ja sinä saat toimivampia lisäneliöitä kotiisi. Säästät aikaa, rahaa ja hermoja, kun et joudu enää väistellä turhaksi käyneitä tavaroita ja etsiä tarpeellisia tarpeettomien joukosta. Rahaa säästyy kun ei tarvitse ostaa uusia tavaroita kadonneiden tilalle. Autan sinua myös hahmottamaan omaa kulutuskäyttäytymistä, jolloin opit säästämään rahaa myös jatkossa.

Kun haluat päästä eroon hermoja raastavasta tavara ahdingosta, ota yhteyttä ja sovitaan maksuton tilanteen kartoitus ja laaditaan yhdessä toimintasuunnitelma.

Palvelu toimii hyvin myös etänä, jos voimavarasi riittää tavaroiden omatoimiseen järjestämiseen ja eteenpäin kuljettamiseen.