3. tammi, 2020

Muuton jälkeisen keskeneräisyyden sietäminen

Muutto ennen joulua ei sujunut ehkä niinkään kivuttomasti, miten lokakuussa suunnittelin. Joulua kuitenkin vietettiin uudessa kodissa jouluisissa tunnelmissa, ei tavarakaaoksen keskellä. Kaappien puuttuminen kuitenkin kyselee keskeneräisyyden sietokykyä.

Etukäteen olin suunniteltu mitä tavaroita missäkin säilytetään, joten muuttokin sujui suhteellisen jouhevasti. Yläkertaan on jemmattu vielä kaikki ylimääräiset nyssäkät. Käytimme muutossa apuna kestokasseja, joita oli huomattavasti helpompi kantaa kuin laatikoita.

Muuton aikana emme tehneet juurikaan karsimista. Sen vuoksi Arjenlomatilan sivuillakin aloitettiin Tammikuu #raivauskuu teemalla. Pääset mukaan raivauskuu-haasteeseen instagramin stooreissa tai facebookissa. Käytä päivityksessä #raivauskuu ja tägää @arjenlomatila. Mitä sinä saat aikaan raivauskuu-haasteen aikana?

Uusi vuosi on saanut myös miettimään mennyttä vuotta, jolloin työtä oli enemmän kotipalvelu puolella. Olisiko tämä vuosi nyt ammattijärjestämisen vuosi? Saas nähdä, mutta ainakin se on sujuvamman arjen vuosi.

Kaikkea hyvää sinun uudelle vuodelle 2020!