26. helmi, 2019

Vaatekriisistä toiseen

Olen aina ollut aliostaja, en siis shoppaile mielelläni vaatekaupoissa tai metsästä sopivia asuja. Muoti on aina ollut hyvin toissijaista. Pääasia että vaatteet on rennot ja mukavat. Juhliin pukeutuminen tuotti aina tuskaa. Jo pikkutyttönä kritisoin sitä että pitäisi pukea mekko juhliin. Eihän mekko päällä voi kiivetä puihin tai tehdä mitään hauskaa.

 

Löysin helposti koon puolesta vaatteita. Yhden sieltä ja toisen täältä ja paljon kierrätettynä. Mutta silti se jokin vaatekaapistani aina puuttui. Aina lähtiessä oli kova tuska löytää sopiva asu ja vaatekriisit ja päätöksen tekeminen uuvutti niin, että teki mieli perua lähtö kokonaan. Kotiin jäämällä pääsisi niin paljon helpommin.

 

Tutustuin Iinan luomaan kapselivaatekaappi metodiin sattumalta. Luin hänen kirjoittamia kirjoituksia siitä, miten kapselipukeutuminen helpottaa lähtöjä ja poistaa vaatekriisit.

 

Osallistuin hänen maksuttomaan workshoppiin jo viime vuonna. Sain jo niistä paljon tukea siihen, millaisilla vaatteilla voisi yhdistää tyyliä ja luoda leikkisiä, mutta rentoja asuja. Suurin muutos minkä kapselivaatekaappi minussa sai aikaan oli asenteessa. Vaatekaapissani on juuri sopivasti vaatteita, joka tilaisuuteen ei tarvitse ostaa uutta ja oma tyyli löytyy vain rohkeasti kokeilemalla.

 

Aloin panostaa vaatteissani määrän sijasta laatuun. Laadukas vaate maksaa itsensä takaisin käyttökertojen määrässä.

 

Aloitin vuoden alussa vaatteidenostolakon, josta kirjoitin täällä blogissa. Se on säästänyt aikaani huomattavasti, kun lopetin etsimästä täydellisesti juuri oikeaa tuotetta eri nettisivustoilta. Aliostajana etsin aina tiettyä ja samaa, tuttua ja turvallista. Vaatekaapissani löytyy kotoiluun, töihin, edustustilaisuuteen ja juhliin sopivaa vaatetta. Asusteilla niitä voi sopivasti muokkailla.

 

Caps Lookilla alkaa uusi verkkokurssi  4.3. jolla kerrotaan kapselivaatekaappi metodista. Siellä pohditaan omaa elämäntyylin vaikutusta pukeutumiseen, mikä on sinun tyylisi, miten sovellat kapselivaatekaappia omaan vaatekaappiisi.

 

Kurssin hinta on 125e (sis.alv), mutta käyttäessäsi kuponkikoodia Arjenlomatila, saat 15e alennusta. Näin kurssin hinnaksi jää 110e!

 

Mitä saisit 110e? Parit farkut tai muutaman mukavan paidan, joilla lisäät vaatekriisien syntymistä entisestään.

 

Hintaan sisältyy bonukset:

  • Korosta parhaita puoliasi livewebinaari Stylisti Sohvi Nymanin kanssa
  • Kesäkapseliopas (arvo 11,90e)
  • Talvikapseliopas (arvo 11,90e)
  • Uskomustyöpaja: (arvo 29e)

Kurssin tuotosta 5% lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, tarkemmin Naisten Pankille kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä tukemaan. Caps Look on Naisten Pankin virallinen yhteistyökumppani.

 

Ilmoittaudu kurssille mukaan tästä.

 

💎 Blogipostaus yhteistyössä Caps Lookin kanssa. 💎