12. helmi, 2019

Kirpputorit - loistava tapa kierrättää

Tapa myydä itselleen tarpeetonta tavaraa, jollekin sitä tarvitsevalle. Tämä on se perusajatus. Tavaran kuuluu olla sen kuntoinen, että sen voisi antaa vielä vaikka lahjaksi, ei ole rikki eikä ole tullut käyttöikänsä päähän. Aivan loistava tapa kierrättää!

Itsepalvelu kirpputoreilta vuokrataan myyntipaikka viikkovuokralla. Toisille kirpputoreille voi lahjoittaa tavaraa myyntiin ja he myivät tavarat oman toiminnan ylläpitämiseksi. Facebook-kirpputorit ja tori.fi toimii myös netin kanssa värkkäävillä hyvänä paikkana myydä tarpeetonta tavaraa eteenpäin.

Kirpputoreilla yleisemmin myyty tavara artikkeli mielestäni on vaatteet - eritoten naisten ja lasten vaatteet. Niitä on lähes joka rekillä, koosta ja mallista riippuen lähes joka laatua. Lasten vaatteiden kierto on suht nopeaa, kun lapset kasvaa ja vaatteet jää pieneksi. Naisten vaatteiden kanssa yleisemmin tapahtuu kyllästyminen, malli ei istu enää, liian pieni tai liian suuri... Uusia vaatteita hankitaan alennusmyynneistä ja outleteista sekä summissa netin kautta, mutta niiden palauttaminen ei sitten enää onnistukkaan, jolloin hutiostot jäävät kaapin täytteeksi. Pian sitten jo tuskastellaankin, kun kaappi on täynnä mutta ei ole mitään päälle laitettavaa. Aikaa kuluu vaatteiden etsimiseen ja asujen sovittamiseen. Puolipitoiset vaatteet pyörivät sohvan karmilla ja pinoutuu kasaksi lattialle, josta ne jossain vaiheessa kulkeentuvat pyykkikoriin.

Pyykinpesu on yksi aikaa vievistä kotitöistä. Tähänkin on varmasti joku keksinyt jonkin ratkaisun. Niin onkin!

Oletko jo törmännyt käsitteeseen kapselivaatekaappi? Se on Iina Lappalaisen kehittämä tapa välttää vaatekriisit, "ei mitään päälle laitettavaa"-huokailut ja pakkaamisen aiheuttavan tuskastuttavan stressin. Kuullosti varmaan tutulta?

Caps Look® haluaa ratkaista suomalaisnaisten vaatekriisit, jotta löytäisit jokaiseen elämäsi tilanteeseen sopivaa päällepantavaa helposti ja nopeasti.

Caps Look® kapselipukeutumisen menetelmällä kokoat vaatekaapin, joka palvelee sinun tyyliäsi ja elämäntyyliäsi, eikä mene enää sotkuun.

Minä tutustuin Iinan metodiin, kokeilin sitä ja vaatekriisini oli poissa. Tämä workshop oli enemmän kuin vaatekaapin järjestäminen - se muutti asenteeni pukeutumisen suhteen ihan kokonaan ja antoi uuden näkäkulman perusasiaan. Ymmärsin metodin perusperiaatteen asukokonaisuuksien luomiseen, oman tyylin löytämiseen, asujen muuntamiseen ja ennen kaikkea rohkeutta kokeilla uusia asuja!

Ilmoittautuminen Caps Lookin Workshoppiin onnistuu tämän linkin kautta. Workshop on täysin maksuton johdanto kapselipukeutumiseen ja Caps Lookin metodiin, eikä ilmoittautuminen sido sinua mihinkään!

Vaatekaappi Workshopissa saat kokonaiskuvan Caps Lookin metodista. Workshop tapahtuu LIVENÄ netin välityksellä, joten pääset mukaan vaikka omalta kotisohvalta käsin. Ja mikä parasta, jos et ehdi mukaan live-tapahtumaan saat ilmoittautuneena tallenteen sähköpostiisi!

Workshop on jaettu kolmelle iltaa: ma 18.2., ke 20.2. ja su 24.2.

Jos haluat laittaa kaappisi perusteellisesti uusiksi, niin paras tapa siihen on osallistua viiden viikon Caps Look -verkkokurssille. Josta saat tietoa lisää workshopin loppu puolella.

💎 Yhteistyössä Caps Look® kanssa 💎

💎 Muista! Kirpputori yhteistyö Lapualaisen Kirppis Sakuran kanssa 💎