9. marras, 2018

Hei minä - tai sinä!

Tällä viikolla arjenlomatilan facebookissa ja instagramissa on keskitytty sinuun - tai siis minuun - siihen omaan peilikuvaan. Miltä sinusta tuntuu ja miten sinä jaksat?

Marraskuu on pimein ja ankein kuukausi, kun päivät pimenevät ja valoisa aika lyhenee. Sääkin on ankean harmaa, lumeton ja mitään sanomaton. Kaamosväsymys voi äkkiä nujertaa peiton alle.

Muistatko mistä haaveilit lapsena? Millainen olit silloin ja miten se on vaikuttanut nykyiseen sinuun? Millaiseksi kuvittelit elämäsi silloin? - Onko haaveet toteutuneet?

Unelmointi ja haaveilu oli yhden sortin päätyö mulle lapsena. Kaikenlaista sitä silloin suunnittelikin - silti pääasia on silloinkin ollut päästä auttamaan ihmisiä. Lähihoitajan ammattiin toki sain pientä ohjausta papaltakin, mutta päätöksen tein itse. Katumatta sitä päivääkään.

"Jos pyytäisin sinua luettelemaan tärkeimmät asiat elämässäsi - kauanko kestää, että mainitset itsesi."

Tänään päätin viikkoni palkitsemalla itseni kampaajakäynnillä. Ensimmäistä kertaa myös värjäsin hiukset kampaajalla. Olen yleensä "muka" säästänyt värjäämällä kaupan väriaineilla yön pikkutunneilla kun lapset nukkuu. Olen leikannut hiuksia ja ajanut sivun koneella itse. Mikäs siinä, jos osais. Silti vannon, että ammattilainen hoiti sen paremmin ja säästin aikaani johonkin tärkeämpään.

Käytä sinäkin ammattilaista asioissa, joiden hoitaminen on sinulle hankalaa tai haluat säästää aikaa. Aika on arvokas asia, jota et koskaan saa takaisin. ❤