13. loka, 2018

Raivauskuu viikko 2

Ollaan tämän viikon aikana käyty läpi eteistä ja tuulikaappia. Niiden toimivuus on arjessamme hyvin tärkeää. Etenkin lapsiperheen lähtötilanteita helpottaa, että kaikki tarvittavat vaatteet ja asusteet löytyvät helposti. Mikään ei kiristä hermoja samalla tavalla, kun kiireinen lähtötilanne ja lapsen toinen hanska on hukassa tai avaimet ei löydy tai kengät on liian pienet.

Aloitettiin viikko kenkiä laskemalla. Joko sinä tiedät monetko kengät teidän taloudesta löytyy? Säästätkö huonoja kenkiä mökkikengiksi tai ruohonleikkaukseen? Eikö mökillä tai ruohoa leikatessakin kannattaisi olla jalalle hyvät kengät. Miksi mökkielämä pitää pilata sillä että kulkee rikkinäisissä kengissä, varsinkin kun ehjätkin löytyisi?

Sen jälkeen käytiin läpi kausivaatetus. Syksyn ulkoiluvarustus pitäisi olla nyt kunnossa. Pienet ja rikkinäiset on poistettu ja käytössä olevat asusteet löytyy helposti.

Teitkö avaimille aseman, josta ne löytyy ja johon ne on helppo laittaa kotiin tullessa? Millaisia ratkaisuja keksit?

Viikonlopun haasteena oli eteisen kaappi/lipasto? Missä nyt yleensä säilytetään työkaluja, taskulamppuja, heijastimia, ruuvia, nauloja, varalamppuja, pattereita ja tulitikkuja. Mitä muuta sieltä löytyi?

Saitko tämän viikon 28. tavaran poistotavoitteen täyteen? Ei haittaa vaikka et saanut. Pääasia, että olet käynyt tavarat läpi ja tiedät mitä mistäkin löytyy.

Lopuksi kerron, että Arjenlomatila täyttää maanantaina 3 vuotta!
Jee! On ollut aivan uskomattoman hienoa tehdä unelmatyötä ja nauttia siitä mitä tekee! ♡