1. huhti, 2016

Maaliskuu maata näyttää...

Ja sen vuoksi kiirettäkin on pitänyt. Blogikirjoituksia en ole ehtinyt nyt teille päivittelemään, mutta facebookissa tiedotus on aktiivista. Sieltä kannattaa käydä kurkkaamassa päivityksiä.

Ajattelin nyt täälläkin avata hieman enemmän tämän hetkisestä tilannettani. Kerroin tämän saman viime viikolla esitellessäni yritystä Kauhavan Torstai Klubilla. Toivon avoimuuden viestivän asiakkailleni että, itselleen kannattaa olla aina rehellinen ja elämästä pitää myös nauttia. Pelkkä työ ja mainokset eivät kerro minusta yrittäjänä asiakkaille mitään, mutta rehellinen ja avoin kerronta siitä mitä olen ja miksi toimin niinkuin toimin luo varmasti hieman toisenlaista kuvaa minusta ja yrityksestäni.

Olin ennen pääsiäistä Tampereella ammattijärjestäjien kokouksessa. Matkalla sinne ja sieltä kotiin ajattelin elämäntilannettani ja sitä, että ehdinkö varmasti tehdä kaiken mitä itseltäni vaadin. Kun oli aikaa ajatella, sain prioriteettini järjestykseen ja päänsisäistä kaaosta purettua.

Olen siis päätoimisesti vielä kotiäiti 1,5-vuotiaalle tyttärelleni ja vaimo isännälle. Ne asiat tulevat aina ensin. Sen lisäksi toimin henkilökohtaisena avustajana ja olen hyvin iloinen tästä mahdollisuudesta mikä minulle on suotu. Olen löytänyt työn joka motivoi ja innostaa päivä päivältä enemmän. Rakastan sitä. Ja koska auttaminen on se mitä haluan tehdä, pidän yllä tätä Arjenlomatila nimistä kevytyritystäni. Kotipalvelut ja ammattijärjestäjäpalvelut ovat minulle mielekästä työtä ja sitä haluan elämässäni tehdä.

Työn lisäksi olen Suomen ammattijärjestäjät ry:n hallituksen jäsen. Mikä vie jonkin verran aikaani. Tapahtumien ja tempauksien suunnittelu sekä ammattijärjestäjistä tiedottaminen kuuluu osana toimenkuvaani. Tämän vuoden aikana on esimerkiksi tulossa "Kuinka paljon on tarpeeksi?" - maakunta kiertue, joka huipentuu Tammikuussa 2017 pidettävään päätapahtumaan Helsingissä.

Tämän lisäksi olen kotikyläni kyläseuran sihteeri. Olen yhtenä jäsenenä aktivoinut kylän toimintaa viime aikoina Hevoskylä-hankkeen muodossa. Ja järjestimme pääsiäisenä Pääsiäisvalakia tapahtuman. Hevoskylä-hankkeen etenemisen myötä työn sarkaa riittää myös siellä.

Teen keikkaluontoisesti töitä koko ajan tilausten mukaan. Ja kerron tavara paljouden haitoista ja ammattijärjestäjien työstä, jotta meidän kaikkien olisi helpompi ja mukavampi elää ilman tavarakaaoksen aiheuttamaa ahdistusta.

Mitä tästä kirjoituksesta voi oppia? - Sen, että joskus kannattaa pysähtyä. Miettiä mitä elämässään haluaa tehdä ja mihin on jo päässyt. Ettei elämä ole vain vapaamatkustusta ilman päämäärää. Toivottavasti tämä herätti sinuakin ajattelemaan syvällisemmin kuka sinä oikein olet, elämäsi rooleja ja sitä mitä haluat elämässäsi tehdä.