Kotiapu

Minun missio on aina ollut auttaa ihmisiä. Arjenlomatilan missio on auttaa sujuvamman, turvallisemman ja onnellisemman arjen luomisessa. Koti on turvapaikka, jossa jokaisen on hyvä olla ja elää. Tarvitsitpa apua tavarakasojen tai ikääntymisen tuomien haasteiden ylittämisessä, Arjenlomatila auttaa läsnäololla ja ratkaisukeskeisellä otteella. ♡ 

Palveluajatukseni on, että elämästä pitää nauttia. Ikä ei ole este, korkeintaan pieni hidaste, toteuttaa unelmia ja haaveitaan. Yksinäisyys ja masennus on hyvin yleisiä ongelmia ikäihmisten elämässä, kun elämä hankaloituu erilaisista syistä. Yleensä viimeistään hoivakotiin muutettaessa elämä rajoittuu hoivakodin seinien sisälle, kun on toisten avun varassa.  

Omaishoitajat työskentelevät 24/7 omaisensa hyvinvoinnin puolesta. Oma hyvinvointi kärsii ja omat toiveet siirretään sivuun. Kaupassakäynti ja asioiden hoitaminen hoidetaan kiireellä tai ei ollenkaan, koska hoidettavaa ei voi jättää pitkiksi ajoiksi yksin ja mukaan ottaminenkin on hankalaa. Omaishoitajat, jotka tekevät tärkeää työtä jäävät usein ilman apua.

Näihin ongelmiin haluan vaikuttaa omalla työlläni.