Mikä on ammattijärjestäjä?

Ammattijärjestäjä on järjestämisen ammattilainen, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo systemaattisesti ja loogisesti järjestystä ja tilaa. Ammattijärjestäjä auttaa asiakasta luopumaan turhasta tavarasta ja järjestämään jäljelle jääneet tärkeät esineet ja paperit. 

Pinot, pussit, nyssykät, purkit, laatikot - kaappi pursuaa ja sängyn alle ei enää mahdu mitään. Miten sitä kertyykin näin paljon tavaraa?

Ammattijärjestäjä ei heitä mitään pois ilman sinun suostumustasi. Sinä päätät mistä luovut. Työ on täysin luottamuksellista ja ammattijärjestäjänä noudatan työn eettisiä ohjeita, joista voit lukea lisää Suomen Ammattijärjestäjät Ry.

Kun tavaroille löytyy oikeat paikat, järjestystä on helpompi ylläpitää ja aikaa jää muuhunkin. Lisäksi tavarat eivät ole jatkuvasti kateissa eikä sinulla kulu aikaa niiden etsimiseen. 

Arkinen tilasi mihin töiden jälkeen palaat rentoutumaan ei ole enää uusi työmaa, vaan viihtyisä ja rentouttava koti. Aivan kuin olisit lomalla arjen keskellä. 

Kuullostaako liian hyvältä ollakseen totta. Sitä se ei ole. Ammattijärjestäjän ohjauksen ja tuen avulla opit niksit ja tavat pitää kodin tavarat järjestyksessä. Yhdessä selätämme tavaroiden ylivallan! 

Mitä voimme yhdessä järjestää?

Järjestän kanssasi:

  • Tavarat 
  • Tiedostot 
  • Valokuvat 
  • Paperit 
  • Sähköpostit 
  • Kalenterin

Ehdot

Työ on täysin luottamuksellista ja ammattijärjestäjänä noudatan työn eettisiä ohjeita.

Asiakas on aina läsnä palvelun aikana ja tekee päätökset itse.

Kaikki asukkaat tietävät ammattijärjestäjä-palvelun tilauksesta.

Palvelu koskee vain tilaajan tavaroita.

Asiakas ei saa olla arviointikykyä heikentävän aineen vaikutuksen alaisena. 

Ammattijärjestäjä ei ole vastuussa, jos asiakas katuu tekemiään päätöksiään jälkikäteen.

Kertasopimus on voimassa siihen asti, kunnes palvelu on suoritettu ja maksettu.Urakkasopimus on irtisanottavissa kuukauden määräajalla kuluvan kuukauden lopusta laskien. Urakkasopimuksen Arjenlomatila voi purkaa välittömästi, jos asiakas toistuvasti rikkoo sopimusta maksujen myöhästymisellä tai ei ole maksanut 30 päivän kuluessa. Asiakas on velvollinen korvaamaan maksamattomat laskut.