Ammattijärjestäjä - Ohjaaja, valmentaja, tsemppaaja

Junnaatko paikallasi? Pyöritteletkö kodin tavaroita löytämättä niille paikkaa? Ahdistaako arki? Pyörryttääkö kaaos?

Ammattijärjestäjänä pystyn auttamaan sinua eteenpäin. Tehtäväni ei ole antaa sinulle valmiita ratkaisuja vaan ohjata ja valmentaa sinut oikeaan suuntaan - löytämään ratkaisut yhdessä.

Ammattijärjestäjän työn tärkein saavutus ei ole siisti ja minimalistinen koti. Tavoitteena on sujuvampi ja toimivampi arki, jossa sinä voit hyvin. Se tarkoittaa sitä, että sinä tiedät miten sinä arjessasi toimit. Sinä hallitset tavaroita, eikä tavarat sinua. Muutos ei näy vain kodissa vaan myös Sinussa. Minä autan sinua löytämään ratkaisut ja poistumaan mukavuusalueelta haastaen sinut muutoksen alkuun.

Oletko sinä valmis muutokseen?

-

Ammattijärjestäjänä autan asiakasta luopumaan turhasta tavarasta ja järjestämään jäljelle jääneet tärkeät esineet ja paperit sekä autan selkeyttämään ajankäyttöä.

Ammattijärjestäjä ei heitä mitään pois ilman sinun suostumustasi. Sinä päätät mistä luovut. Työ on täysin luottamuksellista ja ammattijärjestäjänä noudatan työn eettisiä ohjeita, joista voit lukea lisää Suomen Ammattijärjestäjät Ry.

Ammattijärjestäjän ohjauksen ja tuen avulla luot toimivia järjestysratkaisuja ja aikaa jää elämästä nauttimiselle. Yhdessä selätämme tavaroiden ylivallan! 

-

Ota sujuvamman arjen vinkit haltuun ja tutustu minuun blogin puolella.

Onko kotisi turvallinen?

Jos tavaraa on liikaa, kerääntyy pölyä ja likaa. Se voi aiheuttaa astmaa ja muita hengitystien sairauksia. Sen lisäksi se voi aiheuttaa muita sairauksia. Ne myös houkuttelevat kutsumattomia tuholaisia mm. hiiriä ja hyönteisiä, jotka eivät ole kovin mukavia vieraita.

Tavarat voivat olla kulkuväylillä ja lisätä riskiä etenkin iäkkäiden ihmisten kaatumisille ja vaikeuttaa esimerkiksi pelastushenkilökunnan työtä. Hyvin vaarallinen vaaratilanne aiheutuu myös palokuormasta, jos tavaraa on liikaa.

Oletko muuttamassa?

Autan mielelläni myös muuttolaatikoiden pakkaamisessa ja purkamisessa. Kun olet myymässä kotia, autan sinua saamaan kotisi myyvän näköiseksi ammattijärjestäjän nikseillä.

Oletko remontoimassa?

Onko tulossa putkiremontti tai pientä pintaremonttia? Sen aloittaminen tuntuu työläältä, koska pitää saada tavarat pois edestä. Autan sinua järjestämään tilaa remonttimiestä varten.

Ehdot

Työ on täysin luottamuksellista ja ammattijärjestäjänä noudatan työn eettisiä ohjeita.

Asiakas on aina läsnä palvelun aikana ja tekee päätökset itse.

Kaikki asukkaat tietävät ammattijärjestäjä-palvelun tilauksesta.

Palvelu koskee vain tilaajan tavaroita.

Asiakas ei saa olla arviointikykyä heikentävän aineen vaikutuksen alaisena. 

Ammattijärjestäjä ei ole vastuussa, jos asiakas katuu tekemiään päätöksiään jälkikäteen.

Kertasopimus on voimassa siihen asti, kunnes palvelu on suoritettu ja maksettu.Urakkasopimus on irtisanottavissa kuukauden määräajalla kuluvan kuukauden lopusta laskien. Urakkasopimuksen Arjenlomatila voi purkaa välittömästi, jos asiakas toistuvasti rikkoo sopimusta maksujen myöhästymisellä tai ei ole maksanut 30 päivän kuluessa. Asiakas on velvollinen korvaamaan maksamattomat laskut.