Mikä on ammattijärjestäjä?

Ammattijärjestäjä on järjestämisen ammattilainen, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo lisää tilaa ja järjestystä. Ammattijärjestäjä auttaa asiakasta luopumaan turhasta tavarasta ja järjestämään jäljelle jääneet tärkeät esineet ja paperit sekä auttaa selkeyttämään ajankäyttöä.

Ammattijärjestäjä ei heitä mitään pois ilman sinun suostumustasi. Sinä päätät mistä luovut. Työ on täysin luottamuksellista ja ammattijärjestäjänä noudatan työn eettisiä ohjeita, joista voit lukea lisää Suomen Ammattijärjestäjät Ry.

Arkinen tilasi mihin töiden jälkeen palaat rentoutumaan ei ole enää uusi työmaa, vaan viihtyisä ja rentouttava koti. Aivan kuin olisit lomalla arjen keskellä. 

Kuullostaako liian hyvältä ollakseen totta. Sitä se ei ole! Ammattijärjestäjän ohjauksen ja tuen avulla luot toimivia järjestysratkaisuja ja aikaa jää elämästä nauttimiselle. Yhdessä selätämme tavaroiden ylivallan! 

Onko kotisi turvallinen?

Jos tavaraa on liikaa, kerääntyy niihin pölyä ja likaa. Se saattaa aiheuttaa astmaa ja muita hengitystien sairauksia. Sen lisäksi se voi aiheuttaa muita sairauksia. Ne myös houkuttelevat kutsumattomia eläin- ja hyönteisystäviä, jotka eivät ole kovin mukavia vieraita. Tai tavarat voivat olla kulkuväylillä ja lisätä etenkin iäkkäiden ihmisten kaatumisia ja vaikeuttaa esimerkiksi pelastushenkilökunnan työtä. Hyvin vaarallinen vaaratilanne aiheutuu myös palokuormasta, jos tavaraa on liikaa.

Oletko muuttamassa?

Autan mielelläni myös muuttolaatikoiden pakkaamisessa ja purkamisessa. Ja kun olet myymässä kotia, autan sinua saamaan kotisi myyvän näköiseksi ammattijärjestäjän nikseillä.

Oletko remontoimassa?

Onko tulossa putkiremontti tai pientä pintaremonttia? Sen aloittaminen vain tuntuu työläältä, kun ensin pitäisi saada tavarat pois edestä ja tarvittaessa muuttaa evakkoon. Autan sinua järjestämään tilaa jopa remonttimiestä varten.

Ehdot

Työ on täysin luottamuksellista ja ammattijärjestäjänä noudatan työn eettisiä ohjeita.

Asiakas on aina läsnä palvelun aikana ja tekee päätökset itse.

Kaikki asukkaat tietävät ammattijärjestäjä-palvelun tilauksesta.

Palvelu koskee vain tilaajan tavaroita.

Asiakas ei saa olla arviointikykyä heikentävän aineen vaikutuksen alaisena. 

Ammattijärjestäjä ei ole vastuussa, jos asiakas katuu tekemiään päätöksiään jälkikäteen.

Kertasopimus on voimassa siihen asti, kunnes palvelu on suoritettu ja maksettu.Urakkasopimus on irtisanottavissa kuukauden määräajalla kuluvan kuukauden lopusta laskien. Urakkasopimuksen Arjenlomatila voi purkaa välittömästi, jos asiakas toistuvasti rikkoo sopimusta maksujen myöhästymisellä tai ei ole maksanut 30 päivän kuluessa. Asiakas on velvollinen korvaamaan maksamattomat laskut.