Kaipaatko elämääsi lisää hallinnantunnetta?

 Arjenlomatilan missio on auttaa sujuvamman, turvallisemman ja onnellisemman arjen luomisessa, että aikaa jää myös unelmille ja elämästä nauttimiselle. 

Koulutettuna ammattijärjestäjänä autan sinua luopumaan turhasta tavarasta ja järjestämään tavarasi niin, että arki on sujuvaa ja turvallista. 

Kun tavaraa on liikaa suhteessa tilaan, tavarat on hukassa. Tavaroita pyörii tasoilla ja nurkissa. Kaapit on täynnä, ullakoista ja varastoista puhumattakaan. Erilaiset elämäntilanteet voivat vaikuttaa, että hallinnantunne kodin järjestykseen katoaa. 

Olipa haasteesi liika tavara tai elämäntilanteen tuoma tarve järjestellä elämääsi lisää tilaa ja aikaa, autan ratkaisukeskeisellä otteella.

 Ammattijärjestäjäpalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen palvelu, jonka avulla saat pysyvämmän ja hallittavamman järjestyksen kotiin, varastoon, mökille tai työpaikalle.

Arjenlomatila palvelee sopimuksen mukaan.

Olen vaimo ja kahden lapsen äiti. Toimin palkkatyössä henkilökohtaisena avustajana ja teen lähihoitajana sijaisuuksia. Haluan kehittää omaa osaamistani ja tehdä työtä jolla on merkitys - siksi olen myös yrittäjä.

 p.0400829078 (myös whatsupp)

Ota yhteyttä ja sovitaan Sinulle sopiva aika!

Seuraathan myös ajantasaista viestintää Facebookissa.

Olen aktiivinen myös instagramissa.

 

Olen koulutettu ammattijärjestäjä ja kuulun Suomen ammattijärjestäjät yhdistyksen hallitukseen. Olen toiminut yhdistyksen puheenjohtajana v.2019-2022. Työssäni olen sitoutunut noudattamaan yhdistyksen ammattieettistä ohjeistusta.

Olen myös sosiaali-ja terveysalan koulutuksen käynyt lähihoitaja.